Van harte welkom op de website van Orthodontistenpraktijk Venray.


BELANGRIJKE MEDEDELING IVM HET CORONAVIRUS

De praktijk is gesloten tot nader order.

Wij volgen met dit besluit het beleid van de overheid, het RIVM en de KNMT. Het beleid van deze organisaties is om niet-spoedeisende zorg uit te stellen voor uw en onze veiligheid. Om die reden annuleren wij de komende tijd alle afspraken.

Wij vragen u met klem ons niet te bellen over het verplaatsen van afspraken. Als er zicht op is wanneer de praktijk weer kan openen, zullen wij contact met u opnemen. Wij verzoeken u ook ons nu niet over andere, minder urgente, zaken te bellen. Wij hebben daar nu namelijk even geen tijd voor.
Als er behandelingen zijn die volgens ons geen uitstel van controle kunnen hebben, nemen wij contact met u op om gezamenlijk naar een oplossing te zoeken.

Wij hebben dagelijks van 9.00 -11.00 uur een inloop spreekuur voor echt spoedeisende zaken.

Alleen zaken die echt pijn en verwonding in de mond veroorzaken, worden behandeld tijdens dit spreekuur. Losse plaatjes en losse draadjes achter de tanden vallen nooit onder spoedeisende zorg.

Wij houden het bezoek zo kort mogelijk. Ook verzoeken wij iedereen die niet direct nodig is bij dit bezoek, buiten de praktijk te blijven. Dat geldt in de meeste gevallen dus ook voor ouders/verzorgers.

Heeft u koorts? Dan mogen wij u nu niet behandelen. Bel dan even met ons voor overleg.

Wij houden u op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

Met vriendelijke groeten,

Team van Orthodontistenpraktijk Venray


Deze website wordt binnenkort geheel vernieuwd. Wij nodigen u van harte uit over een paar weken nog eens op deze website te kijken.

Deze site geeft informatie over de praktijk zelf, de mensen die er werken, en natuurlijk vooral over beugels en alles wat daarmee te maken heeft. Er wordt ook beschreven hoe wij het beste bereikbaar zijn (en wanneer). Uiteraard vindt u ook informatie over onze tarieven inclusief een uitgebreide uitleg. Verder zijn er verwijzingen naar andere sites die over orthodontie gaan.

Tegenwoordig is een recht gebit en een stralende lach mogelijk voor jong en oud. Zichtbare en (bijna) onzichtbare beugels, het kan allemaal. Aarzel niet om u door ons te laten informeren.

Wij hanteren geen wachtlijst. Klik s.v.p. op aanmelden voor meer informatie en uw aanmelding